FocusPod

De FocusPod is jouw persoonlijke werkplek. Een plek waar je rustig kunt nadenken of videobellen. De FocusPod stelt je in staat om efficiënt te werken en om productief te zijn. De uitgekiende akoestiek dempt ieder hinderlijk geluid en de instelbare verlichting zorgt voor een prettig contrast tussen beeldscherm en omgeving. De verschijning van de FocusPod is aaibaar, past in ieder interieur en geeft een sympathiek maar duidelijk signaal: niet storen. Modern qua idee, tijdloos van uitvoering.

Het succes van de FocusPod is gebaseerd op zorgvuldig uitgedachte en gecombineerde fysieke eigenschappen. Samen met de minstens zo belangrijke time-outs en een gezonde houding en zitpositie, helpen ze bij een efficiënte invulling van jouw werkdag. De FocusPod is ontwikkeld met gebruikmaking van de adviezen van kennisrijke specialisten op het gebied van time-management.

Aan het einde van de dag draait het om het gevoel van productief te zijn geweest en een heerlijke en ontspannen avond te beleven. 

Have a nice day!

Instelbare hoogte

Niemand is gemiddeld.
Stel het werkblad in op jouw eigen ideale hoogte.

Focus

Geluiddempende materialen zorgen ervoor dat je ongestoord kunt werken. Of je juist even compleet kunt ontspannen.

Light

LED verlichting. Zowel onder als boven, voor de beste weergave met videobellen. Garandeert optimale concentratie.

Connect

In de FocusPod ben je verzekerd van alle communicatie die je nodig hebt: een wandcontactdoos met USB-C aansluiting en 3 meter kabel 230v, inclusief EU connector. CE Certified.

De FocusPod is onderwerp van talloze en uiteenlopende technische tests en komt daarbij uitstekend voor de dag.

  • Bevat +/- 288 gerecycelde PET flessen per FocusPod
  • Voldoet aan de STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Een wereldwijd, samenhangend en onafhankelijk test- en certificatiesysteem voor textielgrondstoffen, half-afgewerkte en afgewerkte textielproducten en accessoires in alle productiestadia
  • Voldoet aan de B1 DIN 4102 normering en is brandvertragend
  • Absorptie in nagalmkamer gemeten, bepaald door standaard waarden ISP354:2003/ISO 11654

Platte doos, makkelijk bezorgd

De FocusPod past
in een platte doos van
180 x 13,5 x 100 cm
LxBxH. Dat maakt de bezorging simpel,
waar dan ook.

Instructies

Je zet de FocusPod makkelijk met 2 personen op binnen 5 minuten.