De FocusPod: remote werken van nu

Het zijn bijzondere tijden. Maar het goede nieuws is dat daar soms uitzonderlijke producten uit voortkomen. De FocusPod is zo’n product. Primair bedacht en ontwikkeld om geconcentreerd te kunnen werken in openbare ruimtes als co-workspaces, drukke hotellobby’s, de bibliotheek maar ook op kantoor en thuis. We werken immers steeds vaker op een andere plek dan het traditionele kantoor, het remote werken neemt hiermee een grote vlucht. De FocusPod creëert jouw persoonlijke comfortzone waar je rustig kunt nadenken, schrijven of videobellen. En levert daarmee een wezenlijke bijdrage aan je werkplezier, je productiviteit en je fysieke welzijn.

Oog en oor willen ook wat

De uitgekiende akoestiek dempt hinderlijke omgevingsgeluiden en de dimbare, indirecte verlichting garandeert een perfect contrast tussen beeldscherm en omgeving. Qua verbinding heb je wat nodig is, een stopcontact met usb-c aansluiting. Ergonomie is ook in orde, het blad is in hoogte verstelbaar. Het design is even doeltreffend als smaakvol vormgegeven, waardoor de FocusPod zich makkelijk laat plaatsen in ieder interieur. Ondertussen vriendelijk de boodschap afgevend: niet storen.

Duurzaam

Wat de FocusPod helemaal van deze tijd maakt is het materiaal waaruit zij gemaakt is: duurzaam en aaibaar petvilt in vier verschillende kleuren. Iedere FocusPod is gemaakt uit circa 300 plastic flessen, waarmee de gebruiker een serieuze bijdrage levert aan het reduceren van de plastic soup. De geïntegreerde metalen constructie bestaat uit hergebruikt en omgesmolten staal. Wie de aanschaf van een of meer FocusPods overweegt, als werkgever of voor persoonlijk gebruik, doet er goed aan zich via de website te informeren over kleurspecificaties en detailinformatie. www.focuspod.nl