Team FocusPod

In een tijd van razendsnelle ontwikkelingen met betrekking tot het werken op welke plek dan ook, zijn creatieve impulsen noodzakelijk. Niet alleen digitaal maar vooral mentaal en fysiek. Plaats- en tijdonafhankelijk werken is niet meer weg te denken, de oplossing hiervoor ligt eigenlijk dichtbij. Zo ook voor ons, team FocusPod. Vier denkers en doeners die zelf een weg zochten in het werken buiten de reguliere kantooromgeving. We daagden elkaar uit om te komen met oplossingen die relevant, toepasbaar en duurzaam zijn. Het idee voor de FocusPod is hier ontstaan.

Heb jij binnen jouw bedrijf thuiswerken goed geregeld?

De bezetting

Jaap Hoens

Creatief en innovatief, ontwikkelt het liefst vanuit de zintuigen van de gebruiker. Passie voor verlichting, akoestiek en visuele oplossingen, houdt van inspirerende samenwerkingen. Founder FocusPod.

Frank van Boxtel

Weet altijd het beste uit zijn team te halen. 30 jaar ervaring in retail en interieur markt. De halve wereld over gereisd met maar één doel om de mooiste en beste projecten te realiseren. Oog voor detail, design en perfectie.Hoe complexer, des te groter en mooier is de uitdaging. Founder FocusPod.

Derek Peters

Derek is een bevlogen, gepassioneerd en emotioneel ondernemer. Ruim vijfentwintig jaar ervaring op het gebied van visual branding, signing en design hebben hem gemaakt tot een onuitputtelijke bron van inspiratie voor zowel partners als opdrachtgevers. Valt er dan geen kritische noot te kraken? Zeker wel. Derek weet doorgaans niet van ophouden. Zijn hoofd staat nooit stil.