Met de introductie van de FocusPod is de oplossing voor geconcentreerd werken geboren. De Focuspod is er voor iedereen, of je nu thuis, in een drukke hotellobby of in een open ruimte op kantoor werkt.

In een handomdraai van publieke werkplek naar stiltewerkplek.

Werken in publieke ruimte

Wordt er niet thuis of op kantoor gewerkt dan vindt men altijd wel een plekje in een druk restaurant, de lobby van een hotel of een co-working plek in een industriële omgeving. Deze plekken lenen zich goed voor remote werken.

Niet langer zijn de grote leestafels jouw plek om een poging te doen om rustig en geconcentreerd te kunnen werken. De FocusPod biedt jou de mogelijkheid om vertrouwelijke gesprekken te voeren zonder dat jij storend bent voor jouw omgeving. En andersom, de dynamiek van langslopende bezoekers ontgaat jou volledig als je heerlijk in de FocusPod aan het werk bent.

Thuiswerken vraagt om aanpassingsvermogen.
En aandacht voor lichamelijke en mentale gezondheid.

Werken vanuit huis

De individuele en eigen werkplek ontstaat vooral thuis waar alles binnen handbereik is. De koffie, de lunch, WIFI, toilet. De online bestellingen die je normaal gesproken op kantoor liet afleveren krijg je nu thuis, geen drukke collega aan jouw bureau en niet lang meer wachten in het bedrijfsrestaurant.

De FocusPod past gelukkig goed in jouw interieur en bevalt het niet op de ene plek dan is de FocusPod makkelijk naar een andere kamer in jouw huis te verplaatsen. In de hoek van een kamer of juist prominent in het zicht.